Lenen

Bij Lenen.net kun je geld lenen zonder dat je naar een kantoor hoeft of een adviseur op bezoek krijgt. Geld lenen bij Lenen.net gaat volledig online. Volledig online betekent dat je de lening aanvraag met je computer of mobiel kunt aanvragen en afsluiten, wel met de voordelen dat je tussentijds contact kunt hebben met een kredietspecialist van Lenen.net.

Onze kredietspecialisten kun je bereiken per email, chat of telefonisch. Zo krijg je de begeleiding die je nodig hebt. De één heeft meer ervaring met het afsluiten dan de ander zo krijgt iedereen een op maat gemaakte ondersteuning.

Kosten Lenen.net

Voor het bemiddelen en adviseren van de lening hoef je geen kosten te betalen. Lenen.net wordt betaald door de banken waarvoor zij bemiddelen. Dit wordt provisie genoemd.

Wil je naast de lening ook een verzekering afsluiten, dan is dit mogelijk. Bij Lenen.net kun je tot 61 jarige leeftijd een overlijdensrisicoverzekering afsluiten.  Mocht je tijdens de looptijd van de verzekering komen te overlijden dan keert deze verzekering een eenmalig bedrag uit waarmee de lening wordt afgelost.

Bij de offerte aanvraag kun je aangeven als je hier graag een offerte voor wilt ontvangen. Als je besluit om de verzekering daadwerkelijk af te sluiten dan rekent Lenen.net hier eenmalig 89 euro voor als bemiddelingsvergoeding.