Lening aanvragen

Ben je al zover dat je een lening wilt afsluiten of wil je eerst een vrijblijvende offerte? In beide gevallen kun je een lening aanvragen via ons aanvraagformulier. Een lening aanvragen is namelijk altijd vrijblijvend, na het invullen van je gegevens op het aanvraagformulier geven we je de mogelijkheden voor een lening. Daarna hebben we een aantal documenten van je nodig om je de definitieve offerte aan te kunnen bieden. Spreekt de offerte je aan? Dan kun je deze terugsturen zodat we de aanvraag van de lening voor je kunnen afhandelen. Wij zorgen dat het allemaal administratief voor je wordt afgewikkeld.

Werkwijze Lenen.net

Bij Lenen.net kunt je een lening aanvragen waarbij je geadviseerd wordt door onze kredietspecialisten. Het aanvragen van een lening gaat online met ons aanvraagformulier. Daarna nemen we contact met op om af te stemmen welke lening het beste bij je past.

Voor het afsluiten van een lening bij Lenen.net zorgen we voor een passend en persoonlijke advies. Bij dit advies kijken we onder andere of de looptijd van de lening aansluit bij het doel waarvoor je de lening gaat gebruiken. Daarnaast zorgen we ervoor dat de leenvorm hierbij past en of de hoogte van de lening verantwoord is bij je persoonlijke situatie, zo kun je voorkomen dat er problemen kunnen ontstaan.

Kosten voor het afsluiten van een lening

Lenen.net rekent voor het afsluiten van een lening geen advies- of afsluitkosten. Lenen.net krijgt een vergoeding van de bank nadat de lening is afgesloten, dit is een maandelijkse vergoeding die gebaseerd is op de hoogte van de lening. Meer informatie over de hoogte van deze vergoeding kun je lezen in onze dienstenwijzer.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Ben je benieuwd naar je mogelijkheden en zou je een vrijblijvende offerte willen ontvangen? Dat kan, vul het aanvraagformulier in en wij nemen contact met u op voor de best passende offerte. De offerte is vrijblijvend en verplicht je tot niets, zodat jij je op je gemak kunt oriënteren op welke lening het beste bij je past.