Online lening aanvragen

Wil je een grote uitgave doen en heb je daar nu niet direct het geld voor beschikbaar dan kun je bij Lenen.net een lening aanvragen. Bij het aanvragen van een lening gaan wij voor je beoordelen of het mogelijk is om deze lening te verstrekken. Het is belangrijk dat de lening verantwoord wordt verstrekt, dit betekent onder andere dat je over voldoende inkomen beschikt om de maandelijkse aflossing te kunnen betalen.

Hoe werkt een lening aanvragen bij Lenen.net?

Een lening aanvragen is geen alledaagse aangelegenheid, wij helpen je hierbij en begeleiden je naar de best passende lening. Voor jou is het belangrijk dat je de tijd neemt om je te verdiepen in de offerte en voorwaarden zodat je goed weet welke verplichting je aan gaat. Grofweg kun je een lening aanvragen in 6 stappen opdelen

  1. Bepaal voor jezelf de hoogte van de lening die je wilt aanvragen, welke looptijd je ingedachte hebt en of je een voorkeur hebt voor een doorlopend krediet of een persoonlijke lening.
  2. Vul het aanvraagformulier in met jouw gegevens
  3. Wij ontvangen je aanvraag en geven je direct toegang tot je Mijn Omgeving met daarin de mogelijkheden voor de aangevraagde lening.
  4. In deze Mijn Omgeving vragen we je een aantal documenten te uploaden.
  5. Na het uploaden van je gegevens vragen bij de verschillende geldverstrekkers een offerte op en ontvang je van ons een advies welke lening het meest passend is bij jouw persoonlijke situatie. Hierbij kijken we ook naar de laagste rente en de voorwaarden.
  6. Ben je het eens met de offerte? Dan onderteken je deze en zorgen wij ervoor dat de aanvraag voor de lening wordt afgehandeld. Dit betekent dat deze in de regel binnen 2 werkdagen kan worden uitbetaald.

Vrijblijvend een lening aanvragen

Ben je nieuwsgierig geworden welke lening en bijbehorend rentetarief Lenen.net je kan aanbieden? Realiseer je dan dat je geheel vrijblijvend kunt ervaren wat Lenen.net voor je kan betekenen. Mocht je toch niet tevreden zijn met het aanbod, dan kun je de leningaanvraag zonder kosten annuleren. Zelfs als je de lening al hebt afgesloten en ben je toch niet blij, dan heb je nog 14 dagen de mogelijkheid om te annuleren en alles terug te draaien.