Werkwijze Lenen.net

Lenen.net is een gespecialiseerd bemiddelaar en adviseur in geld lenen. Dit betekent dat je als consument een lening kunt aanvragen bij Lenen.net. Wij gaan vervolgens voor je informeren bij welke bank de lening het beste afgesloten kan worden. Hierbij helpen we de consument met een passend advies aan de beste en goedkoopste lening.

Bij Lenen.net start de dienstverlening al op de website. We informeren je op de website over de verschillende leenvormen, de scherpste rentetarieven en de voorwaarden die de verschillende banken hebben.

Ook informeren we je over onze eigen dienstverlening, dit doen we met de dienstenwijzer en het dienstverleningsdocument. Hierin kun je lezen wat je van ons mag verwachten, de samenwerking met banken, onze beloning en waar je terecht kunt als je onverhoopt toch niet tevreden bent.

Hoe werkt geld lenen bij Lenen.net?

  1. Als je voor jezelf hebt bepaald dat je graag een offerte voor een lening wilt ontvangen vul je ons aanvraagformulier in. Hier maak je je wensen aan ons kenbaar.
  2. Na het invullen ontvang je per email de inloggegevens voor je eigen persoonlijke ‘Mijn Omgeving’ die we speciaal voor jou hebben gemaakt. In deze Mijn Omgeving helpen we je digitaal om de lening af te sluiten, dit is persoonlijk en veilig. In je Mijn Omgeving krijg je direct een indicatie van jouw mogelijkheden.
  3. In de Mijn Omgeving vragen we je een aantal gegevens bij ons aan te leveren, het gaat om een kopie van je legitimatiebewijs, een loonstrook of uitkeringsspecificatie en een bankafschrift met daarop de storting van je inkomen en afschrijving van je lasten.
  4. Daarna gaan we voor je aan de slag. Wij gaan bij de verschillende banken op zoek naar het beste en goedkoopste aanbod.
  5. Vervolgens geven we je advies over welke lening het beste bij je past. Dit doen we aan de hand van een klantprofiel dat we in overleg met je samenstellen
  6. Kun jij je vinden in dit advies en ga je akkoord met de offerte? Dan mag je de offerte tekenen in jouw eigen Mijn Omgeving.
  7. Wij controleren het dossier en zorgen ervoor dat het bij de bank wordt aangeleverd zodat de lening kan worden uitbetaald. Dit gebeurt in de regel binnen 2 werkdagen naar aanlevering.