Lening Oversluiten

Heb je al een lening en wil je deze oversluiten tegen een lagere rente? Dit kan dit bij Lenen.net. Gaat het alleen om het oversluiten van je dure lening of wil je zowel je dure lening oversluiten en daarnaast nog een bedrag uitbetaald krijgen, in beide situatie kan Lenen.net je hierbij adviseren.

Stel dat je al één of meerdere leningen hebt lopen dan is het vaak een stuk voordeliger om deze over te sluiten naar een andere geldverstrekker.

Lenen.net gaat voor je informeren bij verschillende geldverstrekkers wie de scherpste rente kan aanbieden, we kunnen dan het voordeel berekenen en helpen je bij het oversluiten van je bestaande leningen naar een nieuwe geldverstrekker.

Welke bedrag oversluiten?

De eerste stap die jezelf moet nemen is de openstaande bedragen van je lopende leningen bij elkaar optellen. Daarnaast bepaal je of je nog een extra bedrag wilt lenen. Daarna vul je het aanvraagformulier in en begeleiden we je bij het afsluiten van je nieuwe leningen. Het aflossen van de oude leningen en het administratief afhandelen nemen we voor je uit handen hier hoef je zelf niets aan te doen.

Lening oversluiten, de werkwijze:

Een lening oversluiten via Lenen.net kan volledig online in 3 stappen. De basis voor het oversluiten van een lening zijn jouw persoonlijke wensen en gegevens en natuurlijk de huidige lening die mag worden overgesloten. Zodra je deze hebt ingevuld gaan wij voor op zoek naar het beste en goedkoopste aanbod. Onze werkwijze:

  • Het invullen van het aanvraagformulier kan binnen enkele minuten. Met dit formulier geef je aan wat je wensen zijn en vul je jouw huidige lening gegevens in. (huidige bankgegevens en wat is de omvang van de lening)
  • Je ontvangt een voorlopig aanbod van ons, dit betekent dat wij een goede indicatie geven van je leenmogelijkheden waaronder de rente. En dus het mogelijke voordeel. Dit aanbod staat voor je klaar in je eigen beveiligde Lenen.net-omgeving.
  • In de laatste stap kun je de offerte accepteren en de gevraagde stukken uploaden in de mijn-omgeving. Na uploaden wordt er in de regel na 2 werkdagen de bestaande lening ingelost.