Maak de dure decembermaand niet onnodig nog duurder!

De decembermaand ligt voor ons. Met Sinterklaas, Kerst en Oud- en Nieuw is december traditioneel een dure maand. Maak deze maand daarom niet onnodig nog duurder!

Ieder jaar merken we dat steeds meer klanten behoefte hebben aan wat extra bestedingsruimte in de dure decembermaand. Mensen lenen in deze maand vaak ook bewust of onbewust geld. Hieronder enkele voorbeelden:

Roodstaan is ook geld lenen
Vrijwel niemand weet hoeveel rente de bank in rekening brengt om rood te mogen staan. In de dure decembermaand kan roodstaan een manier zijn om wat extra bestedingsruimte te creëren. Rood staan is namelijk precies hetzelfde als geld lenen. U leent geld van de bank en betaalt daarvoor een vergoeding (rente). U betaalt de bank weer terug wanneer bijvoorbeeld uw salaris is gestort. Het vervelende van deze manier van geld lenen is dat u vaak tussen de 12% en 15% rente betaalt! Dat kan dus veel goedkoper.

De creditcard gebruiken
Veel mensen gebruiken een creditcard om hiermee de sinterklaas of kerstcadeautjes te betalen. Maar wanneer na de feestdagen uw creditcard saldo niet meteen via uw bank geïncasseerd kan worden gaat u fors betalen. Bij creditcardorganisaties is het namelijk niet ongebruikelijk dat er een maandrente van maar liefst 1,17% wordt berekend. Dat is 14% per jaar! Dat kan dus veel goedkoper.

Het verzendhuiskrediet gebruiken
Via bedrijven als Wehkamp, Neckermann en Otto kunt u eenvoudig online uw kerstoutfit bestellen. U heeft zelfs de mogelijkheid om in delen uw bestelling terug te betalen. Bij een grote bestelling kan dat erg prettig zijn. Het vervelende is dat over het terug te betalen bedrag wel een behoorlijke vergoeding wordt gerekend. Een rentepercentage van meestal 14% per jaar! Dat kan dus veel goedkoper. Opnemen uit uw doorlopend krediet Sommige mensen hebben een doorlopend krediet op hun naam staan. 1 van de kenmerken van een doorlopend krediet is dat afgeloste bedragen weer opnieuw opgenomen kunnen worden. Wel zo handig als je een tijdelijk tekort hebt. Maar ook over dit opgenomen bedrag betaalt u vaak tussen de 5% en 14% rente! Dat kan dus veel goedkoper.

Heeft u extra geld nodig? Kijk dan kritisch naar de manier waarop u deze extra bestedingsruimte creëert.

Dat kan dus veel goedkoper
Geld lenen kost geld, maar u kunt zelf zorgen dat u niet teveel betaalt! Lenen.net biedt u altijd de laagst mogelijke rente aan. U ontvangt binnen 24 uur een offerte, tegen de laagst mogelijke kosten, zodat u ruim op tijd uw sinterklaas en kerstinkopen kunt doen! Geïnteresseerd? Vraag hier een vrijblijvende offerte aan.

studiotempel op 20 november 2015 -