Persoonlijke lening Defam nummer 1 keuze MoneyView

Goed nieuws, onze partner Defam heeft de hoogste beoordeling gekregen op het gebied van laagste rentetarieven voor een persoonlijke lening. Hiermee bevestigt onderzoeksbureau MoneyView dat Lenen.net inderdaad met de beste en voordeligste partners, zoals Defam, werkt.

Jaarlijks voert MoneyView een onafhankelijk onderzoek uit naar de beste financiële producten. Een 5-sterren ProductRating is hierbij het hoogst haalbare. Dit jaar zijn er 23 persoonlijke leningen vergeleken op basis van de voorwaarden en de rentetarieven. Bij de beoordeling van de rentetarieven voor persoonlijke leningen heeft MoneyView gekeken naar de hoogte van de vergoedingen die gelden bij verschillende leningsbedragen met een looptijd van 60 maanden. Defam heeft deze 5-sterren normering op het gebied van prijs binnengesleept!

Lenen.net is trots dat zij met deze belangrijke partner samenwerkt. Ook wij, als Lenen.net, hebben als doel om u te laten profiteren van een zo laag mogelijk rentepercentage, zodat u op een voordelige manier kunt lenen. Deze beoordeling laat zien dat Defam al jaren één van de voordeligste persoonlijke leningen heeft. MoneyView kijkt namelijk ook of de betreffende financiële instelling al enkele jaren constante lage rentetarieven hanteert.

Wilt u ook een voordelige persoonlijke lening van Defam? Lenen.net helpt u graag verder. Vraag hier vrijblijvend een offerte aan.

studiotempel op 13 mei 2015 -