Samenwerking Independer

Samenwerking Lenen.net en Independer

Per 1 september is Lenen.net een samenwerking met Independer aangegaan. Als grootste vergelijker van Nederland maakt Independer maandelijks duizenden vergelijkingen voor consumenten die een lening willen afsluiten. In deze vergelijking worden verschillende geldverstrekkers met elkaar vergeleken op rente, voorwaarden en klantwaardering. Vervolgens kunnen consumenten een offerte aanvragen voor een lening.

In de samenwerking tussen Lenen.net en Independer worden aanvragen voor een lening door Lenen.net in behandeling genomen als er bij de geselecteerde geldverstrekker geen mogelijkheden zijn. Lenen.net gaat verder waar anderen stoppen, dit resulteert in meerdere samenwerkingen met gespecialiseerde geldverstrekkers.

Maatwerk

In bepaalde situaties kan er maatwerk nodig zijn om tot een goed advies te komen en zo de financieringsbehoefte die er bij de consument bestaat in te vullen. Voorbeelden hiervan zijn variabele inkomsten of een tijdelijke arbeidsovereenkomst, niet elke geldverstrekker gaat hetzelfde om met deze inkomsten.

Bij maatwerk wordt de persoonlijke situatie van de klant in kaart gebracht vervolgens wordt er bij verschillende partnerbanken van Lenen.net geïnformeerd welke offerte kan worden aangeboden. Lenen.net zal de geldverstrekkers vergelijken en de klant vervolgens een passende aanbeveling doen in de vorm van een vrijblijvende offerte.

Met de samenwerking tussen Lenen.net en Independer zullen meer consumenten die bij Independer een lening hebben aangevraagd succesvol bediend kunnen worden.

Jeroen de Geus op 6 september 2021 -