Voorkom hoge kosten aan uw Lening!

Voorkom hoge kosten aan uw lening!

In Nederland is vastgelegd op welke manier een tussenpersoon beloond mag worden voor de inspanningen die hij voor een klant verricht. De hoogte van deze vergoeding(en) is aan een maximum gebonden. Dit geldt ook voor de rente die banken in rekening mogen brengen bij consumptief krediet. De maximale rente in Nederland bedraagt op dit moment 15%

Maximale rente

Er zit een groot verschil in de rekening die u gepresenteerd kan worden. Zo kan het zijn dat u bij de ene partij een hoge rente tot aan 15% krijgt aangeboden zonder additionele kosten. En er zijn ook partijen die een lagere rente aanbieden maar die voor hun advieswerkzaamheden kosten in rekening brengen. Deze kosten krijgt u veelal in een aparte factuur gepresenteerd. Het is daarom verstandig om niet over één nacht ijs te gaan en u goed te verdiepen in de mogelijke verschillen tussen aanbieders in rente en mogelijke kosten.

Bij Lenen.net kunnen wij u helpen als je zelfstandig wenst te lenen. Dit betekent dat u via ons geen advies krijgt maar dat u zelf bepaalt wat u wilt lenen en in welke vorm. Zo kunt u bij ons in één keer meerdere offertes aanvragen en deze op uw gemak met elkaar vergelijken. Wij presenteren u altijd de laagste mogelijke rente die past bij uw financiële situatie en rekenen hiervoor geen afsluit- of advieskosten.

Wilt u kijken of u voordelig kunt lenen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan!

 

Jeroen de Geus op 4 maart 2014 -