Zelf online lenen: hoe werkt het?

Zelf online lenen: hoe werkt het?

Lenen.net werkt nauw samen met verschillende kredietverstrekkers, zodat u op eenvoudige wijze en geheel online een Doorlopende Krediet of Persoonlijke lening kunt aanvragen. Daarnaast is lenen via Lenen.net 100% veilig en bieden wij de laagste rentetarieven in de markt. Hieronder volgt een stappenplan hoe u direct online een lening kunt aanvragen.

1. Bepaal het bedrag en de leenvorm

Het aanvragen van een offerte start met het invullen van de gewenste leenvorm en het gewenste bedrag. Bent u eerst benieuwd naar wat uw maximale leenmogelijkheden zijn dan kunt u met behulp van onze berekeningsmodule een goede indicatie krijgen van wat uw mogelijkheden zijn.

2. Direct online uw lening aanvragen

Door in 2 korte stappen ons aanvraagformulier in te vullen kunt u geheel online en zonder tussenkomst van een adviseur of tussenpersoon een vrijblijvende offerte aanvragen. In stap 2 van de offerte module geeft u aan van welke banken u een offerte wenst te ontvangen. U klikt daarna op verzenden en wij gaan voor u aan het werk.

3. Offerte ontvangen

Binnen 24-uur ontvangt u van ons een overzicht met uw leenmogelijkheden. U kunt vervolgens zelf aangeven van welke banken u een offerte toegestuurd wenst te krijgen. De offertes kun u op uw gemak doorlezen, zodat u alle gegevens kunt controleren. U zit nu nog nergens aan vast, u bepaalt zelf of u een lening wenst af te sluiten.

4. Getekende offerte terugsturen

Indien u de lening definitief wenst af te sluiten, stuurt u één getekend exemplaar retour naar Lenen.net, samen met de benodigde documenten. Wij handelen het verder administratief voor u af.

5. Beoordeling van uw aanvraag

Aan de hand van uw aanvraag en benodigde documenten beoordeelt de beoogde kredietverstrekker uw aanvraag nogmaals op basis van haar beoordelingscriteria.

6. Kredietverstrekking

Na de definitieve goedkeuring door de kredietverstrekker wordt het geld zo spoedig mogelijk overgemaakt naar uw bankrekening. Als u alle benodigde documenten correct retourneert zal dit proces al binnen een dag afgerond kunnen zijn.

Bij Lenen.net kunt u online een lening aanvragen en betaalt u geen Afsluit- of advieskosten! Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan.

Jeroen de Geus op 27 augustus 2013 -