Lenen.net

Lenen.net is onderdeel van Becam B.V en heeft een samenwerking met Independer. Met Lenen.net willen wij consumenten die zich via Independer hebben georiënteerd op een lening verder informeren en adviseren.

Ben je door Independer doorverwezen naar Lenen.net? Dan zal Lenen.net je verder helpen met de leningaanvraag. Lenen.net is onderdeel van Becam B.V. Lenen.net informeert en adviseert consumenten die zich via Independer hebben georiënteerd op een lening.

Allereerst krijg je onze dienstenwijzer en het dienstverleningsdocument zodat je precies kunt lezen wat je van onze dienstverlening mag verwachten. Daarna zal er door Lenen.net contact met je worden opgenomen. In dit contact inventariseren we je wensen voor de lening en zorgen we ervoor dat je een goed advies krijgt over de lening die het beste bij je past. Volledig op maat zoals dat zo mooi heet.

Lenen.net is als bemiddelaar in leningen onafhankelijk, hierdoor kunnen we voor jou de verschillende kredietaanbieders vergelijken en je de beste offerte aanbieden.

Nieuwsgierig geworden naar je mogelijkheden? Vraag hier geheel vrijblijvend een gratis offerte aan. En voor de duidelijkheid; een offerte verplicht je tot niets maar geeft een exact inzicht van je mogelijkheden.